Online Event

Lær at bruge LinkedIn klogt - mens du læser!

Vidste du, at du allerede mens du læser kan få stort udbytte af at bruge LinkedIn? Bliv klogere og få konkrete værktøjer den 2. marts.

2. marts 13:00 - 14:30 CET

Tilføj til kalender


Organiseret af Roskilde University (RUC)

Eventet er overstået

LinkedIn er et socialt netværk målrettet erhvervslivet. Det er dit online-CV, der gør dig synlig og derved sørger for, at du i højere grad huskes af dit netværk. På LinkedIn er der gratis viden fra eksperter tilgængeligt i lige præcis det felt, du ønsker at lære mere om. LinkedIn er også et redskab, du som studerende har mulighed for at bruge i jagten på et studiejob.

Til oplægget gives der ”LinkedIn-kørekort”, så man som studerende kan navigere sikkert og klogt på platformen. Formålet er, at vise at LinkedIn ikke kun er for de voksne, men at vi som studerende har rigtig meget at byde ind med og at vi selv kan få en masse ud af at være aktive brugere. Erhvervserfaring er ikke nødvendigt for at komme på LinkedIn, men det er derimod et værktøj, du kan bruge til at få dit første studiejob. Hvis du er i tvivl om, hvilket felt du gerne vil arbejde inden for, er LinkedIn også et godt redskab, da du kan finde alle virksomheder og deres medarbejdere og hurtigt komme i kontakt med dem.

Om oplægsholderen
Frederikke Djursø er HumBach-studerende, og arbejder med rekruttering i et headhunterbureau ved navn Think About People, og har ydermere erfaring fra Netcompanys HR afdeling. Som headhunter arbejder Frederikke med at ansætte alt fra direktører til studentermedhjælpere, og har derfor en professionel forståelse og indsigt i de kompetencer der i dag kræves af studentermedhjælpere. Hun kommer til at fortælle om, hvordan man som rekrutteringsafdeling ser på et online-CV, og kan videregive viden om den gode ansøgning og valg af studiejobs.
 

Det praktiske
Arrangementet foregår via Zoom og deltagelse forudsætter, at du tilmelder dig senest den 28. februar her på siden. 

Meeting URL:

https://ruc-dk.zoom.us/j/61481923493?pwd=aFhWM3ZFMTA3UzZjZTBxK1Q1eWN6dz09

Meeting ID:

614 8192 3493

Passcode:

128221

Vel mødt!

/RUC Studie- og Karrierevejledning

 


Vil I organisere jeres egne virtuelle karrieremesser?