Online Event

Workshop om videndeling og samarbejde med eksterne aktører i projektarbejdet

Få et overblik over dine muligheder for at skabe værdi og forandring i virksomheder og organisationer gennem projektarbejdet

10. marts 13:00 - 14:30 CET

Tilføj til kalenderEventet er overstået

I denne workshop fokuserer vi på, hvordan du og din projektgruppe kan bruge projektarbejdet til at skabe værdi og forandring for eksterne aktører - herunder såvel private virksomheder, offentlige organisationer, NGO'er og andre aktører uden for RUC.

Måske er I igang med et større empiriarbejde, eller også er I bare nysgerrige på, hvordan den viden, I oparbejder i semesterprojektet ikke bare kommer til at samle støv efter aflevering og eksamen. I begge tilfælde er denne workshop en oplagt mulighed for at få et overblik over, dels hvordan I kan videndele og samarbejde med eksterne aktører med projektarbejdet og dels hvad eksempelvis empiriproduktion har af potentialer for at skabe positive forandringer for eksterne aktører.

Workshoppen henvender sig til jer, som enten samarbejder formelt med en virksomhed eller anden type organisation og til jer, der gerne vil vide mere om, hvordan I kan skabe positive forandringer i omverden med jeres semesterprojekt, og det arbejde I allerede har udført i forbindelse hermed. Fokus bliver, at det faktisk ikke er så svært eller kræver meget andet end små ændringer i måden, hvorpå I anskuer jeres nuværende projekt.

På workshoppen vil vi diskutere, hvad det vil sige at skabe værdi og forandring med projektarbejdet - og samtidig vise, hvad jeres konkrete muligheder er. Ved deltagelse kommer I til at tage udgangspunkt i jeres eget semesterprojekt (eller speciale). Se det som et gruppemøde med mulighed for konkret sparring på jeres projekt.

Deltagelse i workshoppen foregår på zoom via dette link: 

https://ruc-dk.zoom.us/j/63069782183?pwd=RXRKUXpZQ3pSQWFQd2wwMkNHUlhPQT09

Er du forhindret i at deltage i denne workshop, er der mulighed igen den 17 og 24 marts. Disse workshops finder du ligeledes på karriere.ruc.dk under events.

Vi ser frem til at se dig til workshoppen!


Vil I organisere jeres egne virtuelle karrieremesser?