Fysisk event

Semesterstart i Guldborgsund Kommune - skriv projekt med kommune og erhverv!

Tag med til Guldborgsund og find en spændende samarbejdspartner til jeres semesterprojekt!

2. september 07:30 - 17:45 CEST

Tilføj til kalender

Nykøbing F. Hallen, Nørre Blvd. 4 A, Nykøbing Falster, Danmark


Organiseret af Roskilde University (RUC)

Eventet er overstået

Den 2. september kører vi til Guldborgsund Rådhus, hvor der venter en spændende dag fyldt med inspirerende oplæg, rundtur i lokalområdet, lækker frokost og ikke mindst muligheden for at finde en spændende samarbejdspart til efterårets semesterprojekt.
I vil møde repræsentanter fra en bred vifte af kommunens forvaltninger – sundheds-, plan-, ældre- og børne/unge-området vil bl.a. være til stede – ligesom flere lokale virksomheder også vil lægge vejen forbi. I vil høre dem fortælle kort om, hvad de gerne vil samarbejde om og derefter have muligheden for at gå i dialog med dem om et potentielt samarbejde.

Arrangementet er i udgangspunktet for studerende på tværs af RUC’s uddannelser, men nogle uddannelser har lagt arrangementet ind som en obligatorisk del af semesterplanen. Om det gælder dig, vil fremgå af din semesterplan.

Det praktiske
Der vil blive arrangeret bustransport fra Sjælør Station og tilbage. Du skal tilmelde dig arrangementet og være klar over, at din tilmelding er bindende. Der er et begrænset antal pladser, som besættes efter først til mølle-princippet.
Vil du gerne deltage, men står selv for transporten, så giv os besked på karriere@ruc.dk. 
Når du er tilmeldt, vil du inden arrangementet modtage mails med flere detaljer i forhold til bl.a. eksakt afgangstidspunkt. Vi forventer at køre ca. kl. 8 og være hjemme ved 17.30-tiden.

Spørgsmål kan rettes til karriere@ruc.dk 

På gensyn!

/RUC Studie- og Karrierevejledning 


Hvordan man kommer til Semesterstart i Guldborgsund Kommune - skriv projekt med kommune og erhverv!


Vil I organisere jeres egne virtuelle karrieremesser?