Fysisk event

Lær at bruge dine kompetencer i en virksomhed!

Lær hvordan du konkret og lavpraktisk omsætter dine kompetencer i en virksomhed - og få et bedre fodfæste på arbejdsmarkedet!

16. august 09:00 - 16:00 CEST

Tilføj til kalender

Akademikerhuset, Peter Bangs Vej 30, Frederiksberg, Danmark


Organiseret af Roskilde University (RUC)

Eventet er overstået

Det kan være rigtig svært at oversætte sine kompetencer til noget af værdi for en almindelig virksomhed. På denne workshop skal du arbejde lavpraktisk og helt konkret med at sætte din akademiske faglighed i spil i netop den kontekst og lære at sætte ord på, hvad det er, du kan. Det betyder, at du vil øge både din forretningsforståelse og forståelsen af hvad du kan tilbyde en virksomhed, ligesom du vil opleve at kunne se dig selv i langt flere virksomheder end inden du deltog. 

Efter deltagelse i de to dage har du opnået følgende:
✓ Træning i praktiske værktøjer som kan bruges i almindelige virksomheder.
✓ Viden om hvor du kan hjælpe (områder)
✓ Viden om hvordan du kan hjælpe (opgaver).
✓ Invitation til lukket LinkedIn-gruppe.
✓ Diplom på at have lært et praktisk værktøj, som kan bruges i andre virksomheder

En del af noget større
Virksomheds-workshoppen er udviklet som et led i en hel uges forløb og udgør første element. Dagene efter udbydes et to dages pitch-forløb og om fredagen en messe, hvor du kan møde virksomheder og afprøve alle dine nytillærte skills. 
Du skal tilmelde dig alle de tre enkeltdele hver for sig, men vi opfordrer dig bestemt til at deltage i hele forløbet, da der er en klar sammenhæng mellem elementerne. 

Om underviseren
Peter Knudsen er tilknyttet SMV Partnerinvest Aps. Hans erfaring inkluderer hands-on ledelse af internationalt salgsteam med +30mil i vækst. Han har stort fokus på at kombinere sin cand.merc med en praktisk tilgang. Det er bevist ved at have arbejdshandskerne på i flere startsups, samt en flot track record i SMV segmentet. Peter taler desuden Japansk, og så har han været inviteret ind som speaker omkring vækst hos bl.a. Huddersfield University, SDU, CBS og REGLAB.

Hvem kan tilmelde sig og hvordan?
Der er kun 70 pladser på denne workshop og de er fortrinsvis til RUC-kandidater, der endnu ikke har fundet det første job. Tøv dog ikke med at ansøge om deltagelse, hvis du falder uden for kategorien - og f.eks. er kandidatstuderende - så ser vi, om der kan findes en plads til dig. Pladserne besættes i udgangspunktet efter først til mølle-princippet. 


Fravær og afbud
Både RUC og vores samarbejdepartnere har brugt vægtige mængder tid og ressourcer på at udvikle dette særlige tilbud. Du skal derfor være klar over, at din tilmelding er helt og aldeles bindende. Viser det sig, at du - mod forventning - bliver forhindret i at deltage, bedes du give besked om det til karriere@ruc.dk. 
Tilmelder du dig og udebliver uden afbud, vil vi kontakte dig. 

Vi glæder os meget til at kunne tilbyde jer RUC-kandidater denne enestående mulighed for at komme godt i vej på arbejdsmarkedet!

/RUC Studie- og Karrierevejledning Hvordan man kommer til Lær at bruge dine kompetencer i en virksomhed!


Vil I organisere jeres egne virtuelle karrieremesser?