Fysisk event

Karrieremesse for RUC-kandidater

Mød en række spændende virksomheder og tag hul på dit arbejdsliv!

20. august 10:00 - 12:00 CEST

Tilføj til kalender

Kongskilde Industries, Skælskørvej 64, Sorø, Danmark


Organiseret af Roskilde University (RUC)

Eventet er overstået

VI TILBYDER BUSTRANSPORT fra København til Sorø og retur.

Har du brug for et skub til at få taget hul på jobsøgningen? Kunne du godt bruge inspiration til at tænke din jobsøgning bredere? Overvejer du, om der er andre muligheder end de store, internationale koncerner? Måske er du ligesom mange andre nyuddannede bekymret over risikoen for ledighed - ikke mindst efter pandemien? Under alle omstændigheder har du her muligheden for at møde en række virksomheder, der alle er klar på en snak med dig om jeres fælles muligheder for at skabe sød musik. 

Virksomhederne kommer fra forskellige brancher og forskellige dele af Sjælland, men har det til fælles, at de kan se perspektiverne i at ansætte en akademiker fra RUC. 

Messen er et unikt tilbud til og særligt målrettet dig som RUC-kandidat og virksomhederne er blevet introduceret til nogle af de mange områder, vi ved, at RUC-kandidater skaber udvikling og gør en forskel i erhvervslivet allerede, f.eks. inden for: Kommunikation og markedsføring, grøn omstilling, forandringsledelse, sprog og kultur, IT, projektledelse og meget, meget mere.   
 

En del af noget større
Karrieremessen er udviklet som et led i en hel uges forløb og udgør sidste element. Dagene inden udbydes hhv. et to dages pitch-forløb og to dages workshop om hvordan man omsætter sin akademiske profil i en virksomhed. Begge workshopforløb kvalificerer din deltagelse i messen. 
Du skal tilmelde dig alle de tre enkeltdele hver for sig, men vi opfordrer dig bestemt til at deltage i hele forløbet, da der er en klar sammenhæng mellem elementerne. 

Det praktiske
Vi er så heldige at få lov til at holde messen hos Kongskilde Industries, som er en stor virksomhed i Sorø. Foruden muligheden for at møde en række interessante virksomheder, får du altså også mulighed for at opleve en stor industrivirksomhed indefra. 
Det er relativt nemt at komme til Kongskilde Industries fra både København og den resterende del af Sjælland - både i bil og med det offentlige. 
Du kan også komme med vores bus, der afgår fra København og kører tilbage hertil efter messen. Bussen afgår fra Sjælør Station kl. 8.15 og returnerer hertil med afgang fra Sorø umiddelbart efter kl. 12. Der er 70 pladser i bussen, så skynd dig at sikre dig en plads. Du bedes skrive i din tilmelding eller til karriere@ruc.dk, hvis ikke du skal have en plads i bussen. 

Hvem kan tilmelde sig og hvordan?
Messen er målrettet RUC-kandidater. Pladserne besættes efter først til mølle-princippet. 
Tilmeldingsfristen er den 18. august kl. 9.

Fravær og afbud
Både RUC, vores samarbejdepartnere og de deltagende virksomheder har brugt vægtige mængder tid og ressourcer på at udvikle dette særlige tilbud. Du skal derfor være klar over, at din tilmelding er helt og aldeles bindende. Viser det sig, at du - mod forventning - bliver forhindret i at deltage, bedes du give besked om det til karriere@ruc.dk.  

Vi glæder os meget til at kunne tilbyde jer RUC-kandidater denne enestående mulighed for at komme godt i vej på arbejdsmarkedet!

/RUC Studie- og Karrierevejledning 


Hvordan man kommer til Karrieremesse for RUC-kandidater


Vil I organisere jeres egne virtuelle karrieremesser?