Fysisk event

Mød fire dimittender, der landede deres første job i IT branchen

IT branchen byder på muligheder for en lang række akademiske profiler - ikke kun de IT faglige.

10. oktober 15:00 - 17:00 CEST

Tilføj til kalender

Akademikerhuset, Peter Bangs Vej 30, Frederiksberg, Danmark


Organiseret af Magistrenes A-kasse

Eventet er overstået

Man behøver ikke have viden om de tekniske detaljer for at finde job i IT-branchen. Den byder på en lang række jobmuligheder, der passer til de mere klassiske, akademiske profiler.

Vi har sammensat et panel af fire dimittender, der har fået job netop her. Få indblik i deres vej til jobbet og i deres mange forskellige opgaver.

Du kan møde:

  • Katrine Michelsen Jensen, der er kandidat i Kunsthistorie, og som nu arbejder som graduate i Koncern IT i Københavns Kommune.
  • Amanda Ursin Schmidt, der har en kandidat i Pædagogisk filosofi. Hun arbejder som Partnerships Manager hos Trophy Games, der laver computerspil inden for fodbold m.m.
  • Patrick Blåbjerg Thomsen, der er kandidat i Moderne kultur og kulturformidling, og som nu arbejder som marketingkoordinator i Vertica, et e-handelshus med 100 medarbejdere
  • Josefine Straube Hansen, der har en kandidat i Lingvistik, og som bruger sin specialviden i virksomheden Ankiro. Ankiro laver brugervenlige søgemotorer, hvor de kombinerer sprogvidenskabelig og datalogisk viden.

Vi har bedt dem svare på spørgsmål som:

  • Hvordan fik du det første job?
  • Hvad karakteriserer dit job? Og arbejdsfeltet/branchen mere generelt?
  • Hvilke kompetencer trækker du især på i jobbet? Herunder: bruger du / hvordan bruger du din uddannelse/fagfaglighed i jobbet?
  • Har du gode råd til, hvordan man lander godt i det første job?

Du har selvfølgelig mulighed for også selv at stille spørgsmål til panelet.

Efter oplæg og spørgsmål sørger vi for et glas vin/sodavand og lidt chips, så du får mulighed for at netværke med andre jobsøgende dimittender.

Vi glæder os til at se dig til en hyggelig eftermiddag!

--------------------------------------------------------------------------------------------

I efterårssemestret 2022 tilbyder vi en lang række spændende workshops og arrangementer om, hvordan du bruger dine akademiske kompetencer i praksis, bruger dit netværk, finder et relevant studiejob – og i det hele taget om, hvordan du forbereder dig til livet efter endt uddannelse. De forskellige workshops og arrangementer er relevante for alle studerende på RUC, hvad end du er bachelor- eller kandidatstuderende. Find alle vores workshops og arrangementer på karriere.ruc.dk under events. Vi glæder os til at se dig J


Hvordan man kommer til Mød fire dimittender, der landede deres første job i IT branchen


Vil I organisere jeres egne virtuelle karrieremesser?