Kvalme og opkastning hos patienter i antineoplastisk behandling - Sjællands Universitetshospital, Roskilde søger medicinstuderende til kandidatspeciale hos Institut for Klinisk Medicin - Københavns Universitet

Udløber om 10 dage

Der ønskes en litteraturgennemgang og analyse af eksisterende guidelines med fokus på styrker og svagheder. Der ønskes en gennemgang af behandlingsplanen for 60 patienter (20 med lungekræft, 20 med tyktarmskræft og 20 med kræft i æggestokkene) med en vurdering af, om den antiemetiske profylakse er i overensstemmelse med guidelines samt evt. forslag til optimering.

Vi søger en medicinstuderende til et 10 eller 12,5 ECTS kandidatspeciale med start i efterårssemesteret 2019. Specialepladsen er forbeholdt studerende på Region Sjælland Sporet.

Ansøgning skal ske pr. mail direkte til klinisk professor Jørn Herrstedt, via jherr@regionsjaelland.dk, senest 1. maj 2019. Kontakt mig og vi aftaler et møde.

Bemærk: Du skal ofte bruge en forhåndsgodkendelse fra dit universitet eller studievejleder, for at sikre, at projekter eller specialeopgaver på RUC Job- og Projektportal kan blive accepteret som en del af dit studie. Kontakt det rette organ i god tid for at sikre, at du vælger det rette projekt.