Projekt omkring kvalitetssikring / ASSA ABLOY hos ASSA ABLOY

Hos ASSA ABLOY beskæftiger vi os med automatiske indgangsløsninger for at forbinde, steder og varer problemfrit og effektivt. Vi forbedrer flow og bekvemmelighed virksomheder ved at skabe automatiske indgangsløsninger til forsiden, bagsiden og det indvendige af en bygning.

Vi søger en studerende der kan hjælpe os med se på processerne omkring vores kvalitetssikring og sammen med den ansvarlige på området få optimeret, beskrevet og udarbejdet et bedre flow end det eksisterende.

Vi forestiller os du har viden og erfaring fra dit studie du vil kunne bringe i spil hos os og både formår at arbejde administrativt såvel som kreativt med opgaveløsningen - Teknisk forståelse og viden omkring kvlitetssikring er et krav.

Du vil få mulighed for at sætte dit præg vores måde at tænke og håndtere kvalitetssikring og dokumentationsdelen på.

Der er mulighed for at arbejde hjemme men det er også nødvendigt med dage i Hobro.

Vi er en en mellemstor organisation i Danmark, men en stor spiller internationalt indenfor adgang og indgangsløsninger.

Hvis dette lyder interesseant så kontakt:

HR manager

Kim Jakobsen

kim.jakobsen@assa@abloy.com

tlf 60330905

https://www.assaabloyentrance.dk

Husk at et projektforslag er et oplæg til dialog, hvor du i samarbejde med virksomheden aftaler projektets endelige fokus. Du har mulighed for at foreslå andre relevante problemstillinger eller vinkler, end hvad opslaget umiddelbart lægger op til. Du kan læse mere om projektsamarbejde i Karrierevejledning