IT projekt hos Bankdata hos Bankdata

Du er i gang med en videregående uddannelse, gerne inden for softwareteknologi. Du er fagligt velfunderet og vil bidrage til, at dit projekt giver værdi for begge parter. Vi har lokationer i både Aarhus, Silkeborg og Fredericia og vi sørger for at matche vores tid og kvalifikationer med dit projekt, så du får de ressourcer, du har brug for.

Hos Bankdata vil dit projekt tappe ind i en stor it-virksomhed med et 100 % agilt setup. Vi er 750 medarbejdere og på grund af vores størrelse er der plads til at eksperimentere. Her arbejder vi med nogle af de nyeste teknologier i krydsfeltet mellem forretning og IT, fx Java, Angular, Cobol, Rest, Jenkins, NgRx/Redux, Node.js, Git, Docker, Kuberne-tes/OpenShift og TypeScript.

Derudover er DevOps en del af hverdagen i alle vores udvikler-teams. I vores setup er der bygget bro mellem udvikling og drift, stærk kommunikation og samarbejde, kontinuerlig integration, kvalitetssikring og levering gennem automatiseret test og idriftsættelse.

Hvem er Bankdata?
Bankdata er ejet af ni danske pengeinstitutter. De er på én gang vores ejere og kunder, hvortil vi leverer den totale it-løsning: udvikling af mobilbank, kredit- og rådgivningsværktøjer, regnskabsværktøjer samt support og sikkerhed.

Send os gerne en beskrivelse af, hvad dit projekt handler om, hvilke ressourcer du har brug for og hvad du forventer af os. Send til hr@bankdata.dk