Kickstart din karriere med praktik i Bankdata hos Bankdata

Du er i gang med en videregående uddannelse, er videbegærlig, flittig er god til at samarbejde og har gåpåmod. Vi har lokationer i både Aarhus, Silkeborg og Fredericia og vi sørger for at du bliver tilknyttet et bestemt projekt eller afdeling, der matcher din opgave og praktikønsker.

Hos Bankdata vil din praktik tappe ind i en stor it-virksomhed med et 100 % agilt setup. Vi er 750 medarbejdere og på grund af vores størrelse er der plads til at eksperimentere. Her arbejder vi med nogle af de nyeste teknologier i krydsfeltet mellem forretning og IT, fx Java, Angular, Cobol, Rest, Jenkins, NgRx/Redux, Node.js, Git, Docker, Kuberne-tes/OpenShift og TypeScript.

Derudover er DevOps en del af hverdagen i alle vores udvikler-teams. I vores setup er der bygget bro mellem udvikling og drift, stærk kommunikation og samarbejde, kontinuerlig integration, kvalitetssikring og levering gennem automatiseret test og idriftsættelse.

Hvem er Bankdata?
Bankdata er ejet af ni danske pengeinstitutter. De er på én gang vores ejere og kunder, hvortil vi leverer den totale it-løsning: udvikling af mobilbank, kredit- og rådgivningsværktøjer, regnskabsværktøjer samt support og sikkerhed.

Beskriv i din ansøgning dine faglige og personlige kompetencer og hvad du drømmer om at prøve kræfter med. Praktikken er ulønnet, men vi betaler din transport og frokost. Send din ansøgning, CV og karakterer til hr@bankdata.dk