Kommunikationspraktikant til velfærdsteknologisk startup hos Manigrip

Har du lyst til at prøve kræfter med at tilrettelægge kampagner og skabe efterspørgsel på en helt ny type velfærdsteknologi? Er du god til at arbejde selvstændigt og målrettet? Så er det måske dig vi leder efter!

Vi søger en praktikant til Manigrip, der har lyst til at at arbejde selvstændigt, nytænkende og målrettet med vores kommunikation på tværs af platforme. Du vil blandt andet udvikle SoMe-strategier, arbejde med SEO og annoncering samt andre spændende kommunikative opgaver.

Du har lyst til at

  • Tilrettelægge kampagner, der fremmer og informerer om Manigrips brand
  • Være med til at skabe efterspørgsel på en helt ny type velfærdsteknologi
  • Arbejde selvstændigt og eksekvere dine egne idéer
  • Eksperimentere med og udvikle forskellige kommunikative strategier, evt. i form af growth hacking, Facebook annoncering og SEO
  • Lave content til de sociale medier
  • Lære af egne erfaringer og fejl gennem iterative processer
  • Sætte dig ind i data om vores slutbruger
  • Gå i dybden og tage ansvar for egen læring

Arbejdspladsen

Manigrip er en ung startup virksomhed, der snart lancerer en ny type hjælpemiddel, der skal hjælpe personer med mobilitetsproblemer i hænderne. Du vil blive en del af et dedikeret og innovativt team, der brænder for at ændre status quo for hjælpemidler og velfærdsteknologi. Her vil du beskæftige dig med anderledes kommunikationsopgaver, hvor menneskelig velfærd, værdighed og livskvalitet er i centrum. Vi lægger stor vægt på, at du får muligheden for at omsætte din teoretiske viden til praksis og du får derfor mulighed for stor medbestemmelse af egne opgaver. Vi tilbyder en fleksibel arbejdsplads, hvor praktikken kan tilpasses din hverdag og hvor der er plads til faglig såvel som personlig udvikling.

Kan du allerede alle de her ting - eller har du lyst til at lære dem - så er det måske dig vi leder efter!

Ansøgning

Vi er fleksible med hensyn til ugentlige timer, uddannelse, ECTS-point og starttidspunkt - hvis du er den rette for os, så finder vi ud af det i fællesskab.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, så kan vi kontaktes på nedenstående mailadresse eller besøg os på www.manigrip.dk.

Synes du, det lyder interessant, så send en ansøgning og dit CV til henrikke@manigrip.dk eller ansøg gennem Graduateland.

Samtaler afholdes løbende. Grundet COVID-19 bliver samtaler afholdt online.
OBS. Største delen af arbejdet vil foregå på hjemmearbejdsplads.