Vi søger Software udvikler til udvikling af vitaliserende digitale værktøjer! hos CFVS.dk

Vi søger Software udvikler til udvikling af vitaliserende værktøjer!!

Mangler I/du en ide til et fedt afgangsprojekt med masser af udfordringer og med en høj grad af mening?

Hvem er vi: Center For Vitaliserende Samtaler (CFVS) er et praksiscenter, der arbejder med at omsætte Jan Tønnesvangs teori om menneskers udviklingsmuligheder og kompetencer, til brugbare værktøjer i pædagogiske udviklings- og relationelt arbejde.

Vores mission er, med Vitaliseringspsykologien som grundlag, at være den bedste sparringspartner når det handler om, at udvikle og kvalificere pædagogiske praksisser til gavn for både børn, unge og voksne samt medarbejder og ledelse.

Redskaberne og metoden kan bruges af alle, der arbejder med mennesker og som ønsker at skabe et fælles fagligt fundament eller som ønsker at få redskaber til at støtte mennesker på et systematisk og kvalificeret grundlag, om det er i forhold til trivsel, udvikling, læring, pædagogiske lærerplaner/indsatser m.m.

Hvorfor henvender vi os:

I center for vitaliserende samtaler oplever vi, at flere vores kunder efterspørger en digital løsning i arbejdet med de modeller vi anvender og da vi må erkende, at softwareudvikling ikke er en af vores spidskompetencer, har vi netop derfor brug for dig/jer til at tage med på denne rejse sammen med os.

En rejsen hvor produktet skal være et pædagogisk-digitalt værktøj som står på Vitaliseringspsykologi og som skaber værdi for dem som anvender det!

Hvem søger vi:

Vi søger dig/jer som elsker en udfordring og som syntes det kunne spænende, at være med til at skabe et digitalt værktøj som bygger på en evidens baseret teori. Et værktøj som skal skabe værdi for dem som anvender det og som er designet brugervenligt, agilt og innovativt.

Du/i skal syntes det spændende, at den digital løsning skal havde et udtryk og form som er tro mod modellerne og teorien.

Du/i skal også være indstillet på at udvikle produktet i et tæt samarbejde med dens kommende bruger, da vi tror på at det er de bedste løsninger skabes.

Vigtig info.

I/du skal være med til at sikre, at system overholder glædende lovgivning som b.la. GDPR.

Systemet skal kunne snakke med andre styresystemer – API muligheder.

Systemet som der skal kodes i skal kunne anvendes både på telefon, tablets og computer.

Modellerne fra teorien skal indfanges digital og med et udtryk der er tro

I skal være helhedsorienteret, (et cirkulerer design)

Vi har styr på og aftaler med teoretikeren bagved teorien.

Hvis slutproduktet er attraktivt for vores kunder, vil du/i få muligheden for at forsætte rejsen sammen med os, hvis dette ønskes, i den form som aftales

Vil i høre mere om projektet og drikke en kop kaffe med os, så kommer vi gerne forbi til et kaffemøde.

Vi glæder os til at høre fra jer

Med venlig hilsen

Morten Munch & Daniel Frank - Center for vitaliserende samtaler

Kontak:

Daniel Frank

Udviklingschef / Konsulent

+45 22489042

daniel@cfvs.dk

www.cfvs.dk

Husk at et projektforslag er et oplæg til dialog, hvor du i samarbejde med virksomheden aftaler projektets endelige fokus. Du har mulighed for at foreslå andre relevante problemstillinger eller vinkler, end hvad opslaget umiddelbart lægger op til. Du kan læse mere om projektsamarbejde i Karrierevejledning