Internship from spring 2022 hos To Øl

Bryggeriet, virksomheden og dens folk er kendetegnede ved at være under konstant udvikling, prøve nye bryggemetoder og udvikle nye produkter, hvilket også afspejler sig i kvalitetsafdeling.

I kvalitetsafdelingen er vi også under konstant udvikling, og leder efter folk, som kan tage initiativet, er interesserede i øl, og godt tør at blive involveret og tage ansvar for deres opgaver. Bryggeriet ligger ude i Svinninge (Vestsjælland). Ca. en times tid fra København i bil, og 1,5 - 2 timer med det offentlige. Dette afhænger selvfølgelig af, hvor man bor i landet.

Arbejdstiden er normalt fra 7 - 15, men vi er som virksomhed ret fleksible, forstået på den måde, at nogle dage må man gerne holde tidligere fri, da der også vil være dage, hvor man skal blive længere tid til at arbejde på projekter, der kræver ens tilstedeværelse til at monitorere fermenteringer, gær, osv.

Der er mulighed for at få arrangeret overnatning på bryggeriet, hvis man skulle have lyst til det. Der findes en bygning dedikeret til dette, da vi er opmærksomme på de lange pendlingsafstande/tider, og nogle af vores bryggere, tapperi folk og ledere benytter sig af denne mulighed 2 -3 gange om ugen. Der findes et køkken, køleskabe, opvaskemaskine og tørretumbler, samt ledige senge, og puder, så man skal blot medbringe sit eget sæt sengetøj. De fleste af værelser er også forsynet med et skrivebord, og en stol.

Her på To Øl ville en studerende deltage aktivt i kvalitetsafdelingens daglig rutine, som blandt andet ville indebære at:

  • monitorere øl under fermenteringen og vurdere fermenterings forløb af alle vores øl
  • Processere ekstrakt, alkohol og pH analyzer på en Anton Paar Alcolyzer
  • Forberedelse af smagspanelet (holdes to gange om ugen) og i samarbejde med kvalitetsansvarlig indsamling og analyse af resultater
  • Med hjælp af kvalitetsansvarlig og headbrewer videreudvikle den sensoriske panel og identificering af fejlsmag
  • R&D opgaver, som indebærer brug af diverse ingredienser, organismer og gæringsmetoder
  • Hjælpe med at monitorere fysiokemiske parametre af øllet under tapning
  • tage mikrobiologiske prøver, vurdere resultater af mikrobiologiske prøver og videreudvikle vores mikrobiologi program
  • Lave sporbarheds analyzer og træ-diagrammer af vores øl og gærstammer
  • Arbejde med SOPer, rutiner og instrukser ikke kun til laboratoriet, men også til nogle dele af produktion på både dansk og engelsk
  • Måle Kulsyre og ilt i øllet
  • Lave analyzer på spildevand
  • Muligheden for at videreudvikle og finjustere de nuværende metoder
  • lave celletællinger, viability og vitality test på gær
  • Udtage spildevandsprøver og analysere dem for diverse parametre (COD, BI5, tørstof, N, P)