Softwareudvikling søges til Projekt Blonde Tool hos Blonde Inc.

Hos Blonde ønsker vi hele tiden at forbedre og optimere måden vi arbejder på, og stiller tit spørgsmålstegn ved hvilke processer der kan automatiseres. Jobbet som producer (projektleder) kræver et massivt overblik og evnen til at koordinere mange ressourcer på samme tid.

Der findes mange softwares på markedet til at hjælpe med denne proces, men det kan være en udfordring at skulle jonglere mellem mange forskellige tjenester på samme tid, når man skal projektlede en filmproduktion (Google Sheets, Calendar, E-conomic, TimeOps, Pleo, Cheqroom ect.). Derfor ønsker vi hos Blonde at udvikle vores eget projektstyringsværktøj, der samler vores behov på én platform.

Til dette projekt, mener vi det kunne være interresant at hente hjælp fra studerende på DTU med kompetencer indenfor bl.a. PHP udvikling med Perfex libary, MySQL databases, Git. og node.js.

Projektet er pt. på et stadie hvor designet er færdigudviklet og det grundlæggende skelet er udviklet. Næste stadie er at tilkoble de yderligere features der er nødtvendige for at vi kan komme i gang med at teste platformen. Derefter skal vi i gang med at implementere feedback fra medarbejderne og undersøge videre muligheder for at kunne tilgå API'er fra vores allerede eksisterende værktøjer.

Hvis du kunne tænke dig at arbejde på dette projekt med et ungt og kreativt team i København og hjælpe med at effektivisere digital content production, så glæder vi os til at høre fra dig. :)

Husk at et projektforslag er et oplæg til dialog, hvor du i samarbejde med virksomheden aftaler projektets endelige fokus. Du har mulighed for at foreslå andre relevante problemstillinger eller vinkler, end hvad opslaget umiddelbart lægger op til. Du kan læse mere om projektsamarbejde i Karrierevejledning