Det perfekte studiejob hos ACTIO Consulting ApS

Hvem er vi?

SalesMaker er en ekstern salgsorganisation​. Vi skaber salg for vores samarbejdspartnere. Det betyder, at vi har indgået partneraftaler, hvor vi repræsenterer vores partners produkter og løsninger på markedet. I samarbejdet med Local Alex, står vi for salget af abonnementer til lokale erhvervdrivende inden for oplevelsesuniverset (i byen og som turist). De står for teknikken og markedsføringen og vores fælles mission er at styrke Danmark indenfor event- og turismeindustrien og sikre udbredelse og kendskab til Danmarks største By- og Turistapp, Local Alex.

 

Historien bag

For 8 år siden startede hele rejsen mod at udvikle den førende By- og Turist app – ikke bare i Danmark, men verden over. Men vi starter succesen i Danmark.

 

Mere end 85 % af os bruger vores mobil til at søge efter lokale oplevelser og anbefalinger. App´en er udviklet til at have ALT det, du har behov for at vide via én nem og brugervenlig adgang – uanset, hvor du er. Ikke bare alle lokale tilbud, men dét, der passer til dine ønsker.

 

”Local Alex” er DIN digitale oplevelsesguide.

 

I dag er App´en Danmarks førende By- og turistguide – målt på lokalt indhold. Når en lokal virksomhed er synlig på Local Alex-app´en, øges sandsynligheden markant for, at gæsterne vælger netop deres tilbud. Kunden har mulighed for salg i webshob, billetsalg eller booking direkte samt synliggøre eventkalender.

 

 

Det er dét, vi sælger: øget synlighed, øget forretning i DIT lokalområde og flere brugere, der bidrager med indhold og anbefalinger. En digital kommunikationsplatform, hvor kunden opnår større synlighed og interaktion med sin gæster og besøgende.

 

 

Dine kunder

Hvis du tænker på alt det, du kunne opleve i byen, i naturen, på din ferie … de steder, de restauranter, caféer, museer, forlystelser, fritids- og sportsaktiviteter, overnatningsmuligheder og meget mere, så er det kun din kreativitet, der sætter grænsen for, hvem der kunne være din kunder.

Og vi vil gerne have dig med på rejsen. Så hvis du er sælger i hjertet og har en pionér i maven, vil vi rigtig gerne tale med dig.

Hvem er du?

Der er ingen krav til brancheerfaring. Det er dog en klar fordel, hvis du har erfaring med salg. 

Det ligger naturligt for dig at tænke i værdi for kunden og at basere dit salg på relationer og flittig bearbejdning. Du kan tale med alle og har en oprigtig nysgerrighed på kundens forretning.

Du er ambitiøs og resultatorienteret – du bestemmer helt selv, hvor meget du vil tjene. Til gengæld ved du også godt, at salget ikke kommer af sig selv. Du skal ud til kunderne – det er der, de oplever værdien og kan se det store forskel.

 

Det er ligeledes en fordel, at du har flair for digitale Smart Phone-løsninger. 

Du har realistiske målsætninger med tilhørende gode indtjeningsmuligheder uden loft. Du planlægger selv dit salgsarbejde og arbejder ud hjemmefra. Vi hjælper dig på vej, står for det praktiske og glæder os til at fejre succesen med dig.

 

Det er en spændende mulighed for at være med på en nye rejse, drive dit eget salg med store fleksibilitet og rigtig gode indtjeningsmuligheder. Alt, du behøver, er en cykel, en mobil, højt humør og høj grad af ansvarlighed. 

https://youtu.be/KSr7vjXhSpE

Husk at et projektforslag er et oplæg til dialog, hvor du i samarbejde med virksomheden aftaler projektets endelige fokus. Du har mulighed for at foreslå andre relevante problemstillinger eller vinkler, end hvad opslaget umiddelbart lægger op til. Du kan læse mere om projektsamarbejde i Karrierevejledning