Physical event

Klar til arbejdsmarkedet? Workshop for RUC-dimittender

Mød spændende virksomheder og bliv skarp på din jobsøgning

7 June 10:00 - 15:00 CEST

Add to calendar

Bygning 3 - Auditorie A, Roskilde Universitet, Universitetsvej 1, Roskilde, DenmarkThe event has passed

På workshoppen præsenterer vi dig aller først for, hvad det er, forskellige typer af virksomheder og organisationer på det akademiske arbejdsmarked kigger efter, når de ansætter nyuddannede. Til det formål har vi sammen med Københavns Kommune inviteret et par spændende virksomheder til at komme og fortælle om, hvilke profiler de kigger efter, når de ansætter akademisk arbejdskraft – og ikke mindst, hvad der for dem er en god ansøgning. Efterfølgende bliver der mulighed for sparring med virksomhederne om, hvordan du kan målrette din jobsøgning til det akademiske arbejdsmarked.

Vi får også besøg af Københavns Kommune, som kommer og taler om de lidt bredere tendenser på det akademiske arbejdsmarked – og så kommer du desuden til at arbejde med din egen profil og faglighed i forhold til arbejdsmarkedet gennem hele dagen.

Tilmeld dig og få mere information om dagens program. Du modtager ikke en bekræftelsesmail, når du tilmelder dig - men du kan være helt sikker på, at vi har modtaget din tilmelding og at vi vender tilbage til dig med mere info. Vi glæder os J


How to get to Klar til arbejdsmarkedet? Workshop for RUC-dimittender


Do you want to organise your own virtual event?