Physical event

LinkedIn Workshop - bliv skarpere på dit netværk

Kom og bliv skarpere på, hvordan du bruger linkedIn til at skabe netværk

19 September 13:00 - 15:00 CEST

Add to calendar

RUC, Bygning 3 - Auditorie A, Universitetsvej 1, Roskilde, Denmark


Organised by Roskilde universitet

The event has passed

Er du nysgerrig på, hvordan du som studerende kan bruge linkedIn til at danne netværk? Kom og bliv skarpere på linkedIn, dit eget netværk - og ikke mindst muligheden for at finde spændende jobs.

For dig, der i forvejen har en profil på linkedIn, og for dig der endnu bare er nysgerrig på, hvad linkedIn kan bruges til.

Workshoppen holdes i samarbejde med Magistrenes A-Kasse (MA) og er særligt målrettet, hvordan man bruger platformen som studerende - både i forhold til at lede efter spændende studiejobs, men også hvordan linkedIn kan bruges i forhold til livet efter endt uddannelse.

Vi glæder os til at se dig :-)

--------------------------------------------------------------------------------------------

I efterårssemestret 2022 tilbyder vi en lang række spændende workshops og arrangementer om, hvordan du bruger dine akademiske kompetencer i praksis, bruger dit netværk, finder et relevant studiejob – og i det hele taget om, hvordan du forbereder dig til livet efter endt uddannelse. De forskellige workshops og arrangementer er relevante for alle studerende på RUC, hvad end du er bachelor- eller kandidatstuderende. Find alle vores workshops og arrangementer på karriere.ruc.dk under events. Vi glæder os til at se dig J


How to get to LinkedIn Workshop - bliv skarpere på dit netværk


Do you want to organise your own virtual event?