Specialesamarbejde med spændende IT-virksomhed om kommunikation at Knowledge Cube

Vi søger 2-3 ambitiøse specialestuderende, som i efterårssemestret 2022 ønsker at skrive et speciale om kommunikation i en IT-virksomhed.

Vi ønsker at forbedre vores kommunikation overfor kunder, potentielle medarbejdere og på sociale medier. Produktet af samarbejdet kunne fx være en kommunikationsstrategi for en eller flere af ovenstående målgrupper, eller en strategi og forslag til operationalisering af strategien for virksomheden.

Vi forestiller os, at vi sammen udarbejder en problemformulering og en afgrænsning. Vi er meget åbne overfor jeres faglighed og de idéer I bringer til bordet i forhold til problemformulering, teori og metode. Vi stiller materialer og medarbejdere til rådighed for, at I kan indsamle empiri og data for at opnå en så god og fyldestgørende afhandling som muligt.

Hvad forventer vi?

Vi forventer, at I skal i gang med jeres speciale indenfor kommunikation eller tilsvarende i det kommende semester. I har et højt ambitionsniveau, er nysgerrige på virksomheden og indstillet på, at det færdige produkt skal være af høj kvalitet. 

Hvad kan vi tilbyde?

Ved et specialesamarbejde, tilbyder vi:

  • Specialepladser i lækre kontoromgivelser beliggende i København
  • Betalt frokost under jeres arbejdsdage hos os
  • Indsigt i en spændende IT-virksomhed, hvor I kan være med til at sætte jeres præg på kommunikationen
  • Sparring og støtte undervejs i specialeprocessen
  • Sociale aktiviteter

Om Knowledge Cube

Knowledge Cube er et IT konsulenthus med 45 medarbejdere, der udvikler og videreudvikler forretningskritiske løsninger til det offentlige Danmark. Vi har en høj faglighed, og vi brænder for det vi laver. Udover et højt fagligt niveau, har vi en stærk social kultur, hvor vi ugentligt holder fredagsbarer samt andre sociale aktiviteter. I kan læse mere om os på www.knowledgecube.net.

Lyder det som noget for jer?

Så send os en kort motiveret ansøgning på hr@knowledgecube.net, hvor I fortæller om jer selv, og de emner der interesserer jer indenfor kommunikation.

Hvis I har nogle spørgsmål, er I velkomne til at kontakte Merete Engels Nielsen på mln@knowledgecube.net.

Vi kontakter jer for at aftale et første møde, hvor vi kan undersøge om der er potentiale for et samarbejde og vi kan lære hinanden bedre at kende. Herefter aftaler vi det praktiske, sørger for samarbejdskontrakt og at planlægge milepæle og deadlines.

Remember that a project is an invitation for dialogue where you agree on the focus of the project. You have the possibility to suggest other problem statements and perspectives besides what is outlined in the project description. Read more about project collaborations in Career guide